1404/04/02
دیدار فرماندار با مدیر جهادکشاورزی
دیدار فرماندار شهرستان با مدیر جهادکشاورزی در خصوص بررسی وضعیت کالاهای اساسی در روز یک شنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۴ |
 |
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان شاهین شهرومیمه، در روز یک شنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۴ ، در راستای نظارت بر عرضه و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در شهرستان، فرماندار بهمراه معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ضمن حضور در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان جلسه ای با حضور مدیر، معاون و مسئول تنظیم بازار برگزار گردید.
مظاهر امینی مدير جهادکشاورزی شهرستان بیان نمودند ؛ هیچ کمبودی در تامین و عرضه کالاهای اساسی در شهرستان وجود ندارد و با برنامه ریزی های انجام شده اقلام اساسی مورد نیاز شهروندان به صورت منظم در بازار توزیع میشود.
ناصر اسدی فرماندار شهرستان تاکید نمودند نظارت جدی و مستمر بر توزیع اقلام اساسی با قیمت مصوب بازار و نظارت و کنترل قیمت ها در دستور کار قرار گرفته و با گرانفروشی و احتکار اجناس در شهرستان برخورد جدی صورت گیرد. |
استفاده از اين
خبر بدون ذكر منبع ممنوع است
|
نظرات شما
|
|
افزودن نظر شما
|
|
ارسال نظر |
بازگشت |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کاربران بر خط |
 |
|
|
|
|
|
|